STEVANA ŠUPLJIKCA 24, 26000 PANČEVO | easybuildingdoo@gmail.com
Tel +381 60 7336902

Montažne i mobilne kuće Easy Building

Zašto Easy Building?

Mi gradimo drvene montažne kuće u kojima je dobro živeti!

Pogledajte Montažne kuće koje smo izgradili.

  • Easy Buildig gradi pametne, udobne, moderne, tehnički sofisticirane, trajne, sigurne od požara i zemljotresa, ekološki odgovorne drvene montažne kuće koje štedljivo koriste energiju u skladu sa najnovijim evropskim i svetskim standardima u građevinarstvu.
  • Easy Building čini tim arhitekata, građevinskih inženjera i kvalifikovanih radnika koji poseduju visok nivo znanja u oblasti projektovanja, konstruisanja i izgradnje montažnih kuća od drvenih panela, ali graditeljski posao poznaju mnogo šire i u svim ostalim materijalima i tehnologijama gradnje.
  • Easy Buildig  je pouzdan partner u svim segmentima poslovanja, poštuje ugovorene obaveze i insinsistira na  efikasnosti, odgovornom i savesnom poslovnom odnosu.  
  • Easy Buildig  kontinuirano prati razvoj discipline, inovira i unapređuje sistem i proces gradnje drvenih montažnih kuća. 

Easy Building je firma koja se poslednjih 12 godina bavi izradom drvenih montažnih kuća, ali baštini više od 25 godina iskustava i prakse u poslovima projektovanja i građenja. U tom periodu izgradili smo u različitim zemljama i na različitim mestima u Evropi, od Skandinavije do Italije, oko 90 montažnih objekata za porodično i višeporodično stanovanje. Gradili smo kuće na morskoj obali i u aplskim planinama i za svaku pronašli najbolje rešenje primereno kontekstu i ambijentu, a u skladu sa lokalno specifičnim normama i standardima. Projektovani su i građeni tako da odgovaraju različitim svrhama, klimi i pejzažu, mikro kvalitetima lokacije, sa izvrsnošću kao zajedničkom karakteristikom.

Materijali od kojih proizvodimo naše drvene montažne kuće predstavaljaju najkvaltetniji izbor za zdrav i udoban život. Svi segmenti objekta se proizvode u zatvorenom prostoru koji omogućava najviši nivo kontrole kvaliteta,  praćenja i organizacije procesa rada. Takav proces proizvodnje predstavlja ključnu prednost montažne suve gradnje u odnosu na klasični postupak zidanja objekata.

Easy Building tim arhitekata i inženjera kreira arhitektonsko-tehničke odgovore primerene svakom novom zadatku i prilici radi ostvarivanja najboljih rešenja za život i rad. Koristimo prirodne materijale koji omogućavaju uspostavljanje zdrave mikroklime i obezbeđuju nizak utrošak energije i bez izuzetka imaju pozitivan uticaj na čoveka. 

Ušteda energije predstavlja ključno razvojno pitanje na globalnom nivou. Uštede pri grejanju i hlađenju objekata mogu ostvariti značajne promene u troškovima eksploatacije, naročito u odnosu na „životni vek kuće“. U odnosu na klasičnu zidanu kuću, drvena montažna kuća građena u našem sistemu u peridou od šezdeset godina uštedi 40% budžeta za izgradnju objekta. Koncept ulaganja zbog kvaliteta kuće i njene termičke zaštite, radi zdravog životnog prostora i permanentne kasnije uštede je planski osnov na kome insistiraju razvijena društva kao što je zapadnoevropsko.

Drvene montažne kuće, usled „suve“ tehnologije gradnje, omogućavaju zdrav, komforan prostor bez mikroorganizama, plesni i budji. Pravilno i dobro konstruisana kuća nema ograničenja u trajanju. Održavanje takvog objekta i briga za njeno dobro stanje kao za bilo koji objekat, obezbedjuje njeno neograničeno trajanje.