STEVANA ŠUPLJIKCA 24, 26000 PANČEVO | easybuildingdoo@gmail.com
Tel +381 60 7336902

Montažne i mobilne kuće Easy Building

Mi poslujemo u skladu sa ISO standardima

Sa ponosom ističemo našu posvećenost visokim standardima kvaliteta koji su temelj naše poslovne filozofije. Dugi niz godina, Easy Building razvija i implementira stroge procedure i sisteme kvaliteta koji osiguravaju vrhunski nivo usluga i proizvoda za naše klijente.

Easy Building posluje u skladu sa međunarodno priznatim standardima kvaliteta, uključujući:

  • ISO 9001 – Standard koji garantuje da svi naši procesi, od razvoja proizvoda do korisničke podrške, zadovoljavaju najviše kriterijume kvaliteta.
  • ISO 14001 – Standard koji potvrđuje našu posvećenost zaštiti životne sredine kroz efikasno upravljanje ekološkim aspektima naših aktivnosti.
  • ISO 45001 – Standard koji osigurava visok nivo sigurnosti i zdravlja na radu, štiteći naše zaposlene i stvarajući bezbedno radno okruženje.

Ovi standardi nam omogućavaju da kontinuirano unapređujemo naše procese, održavamo visok nivo zadovoljstva klijenata i ostvarujemo dugoročan uspeh na tržištu.

Verujemo da je kvalitet ključan za stvaranje trajnih vrednosti i izgradnju poverenja sa našim klijentima i partnerima. Zato se neprestano trudimo da održimo i unapredimo naš sistem upravljanja kvalitetom, kako bismo ostali lideri u našoj industriji i pružili vam najbolje moguće proizvode i usluge.

Hvala vam što ste izabrali Easy Building. Radujemo se prilici da zajedno rastemo i napredujemo!